Sejak tahun 1989,Iwaki Singapore telah menyokong kemajuan Industri Semikonduktor, Kimia, Perubatan dan Industri Farmasi, Rawatan Air, Industri Rawatan Permukaan Elektronik dan banyak industri lain di Singapura dengan pelbagai jenis pam kimia dan alat ganti dalam stok dan perkhidmatan teknikal yang tepat pada masanya oleh pakar yang berkelayakan. Hari ini, semua fungsi boleh didapati di dalam negara dengan kakitangan yang berbahasa Inggeris, berbahasa Cina, berbahasa Melayu dan berbahasa Jepun.

Sebab-sebab mengapa pelanggan memilih IWAKI

Nama Syarikat
IWAKI Singapore Pte Ltd.
Alamat
51 Bukit Batok Crescent, #08-13 Unity Centre, Singapura 65807751
Telefon
65-6316-2028
Faks
65-6316-3221
Penubuhan
Di Singapura sejak24 Oktober 1989
Di Jepun sejak April 10, 1956
Ibu Pejabat
IWAKI Co.,Ltd.
2-6-6, Kanda Suda-cho,Chiyoda-ku, Tokyo
TEL. 03-3254-2931
FAX. 03-5295-8573

Misi Kami

Misi kami adalah untuk sentiasa berada di barisan hadapan dalam usaha untuk memajukan pembangunan dalam pasaran global, industri dan masyarakat di mana kami beroperasi sambil membina kepercayaan dengan, serta menyumbang kepada kebahagiaan dengan semua orang yang kami berinteraksi.

Visi Kami

Semua orang dalam pasukan kami akan bekerjasama bagi mencapai penyelesaian terbaik untuk keperluan unik setiap pelanggan, dengan itu mengembangkan perniagaan kami sambil mendapatkan reputasi terbaik untuk kebolehpercayaan.

Cara Kami

Kami akan menerajui industri kami dalam membangunkan dan memberikan produk dan perkhidmatan yang boleh dipercayai yang menambah nilai yang jelas untuk pelanggan kami, keadaan yang baik untuk pekerja kami dan pulangan yang adil kepada pemegang saham kami.

Kami akan membina hubungan jangka panjang yang kukuh dengan pelanggan kami yang akan membolehkan kami untuk menjadi proaktif dalam menggunakan kreativiti dan pemikiran yang asli bagi pihak mereka.
Kami tidak akan berputus asa!

Baca Ikrar Kami

Read detail

Google Map
Hubungi IWAKI Singapore