Jenama terkemuka dunia bagi peralatan kawalan bendalir yang memberi tumpuan kepada pembangunan pam kimia.

Pengeluar pam kimia terkemuka di dunia

Pam kimia kami digemari di seluruh dunia dan telah membawa kepada pembangunan pelbagai produk yang berkualiti tinggi

Iwaki adalah sebuah syarikat global yang beroperasi di Asia, Amerika, Eropah dan Oceania. Di Jepun, kami mempunyai rangkaian jualan yang luas yang meliputi seluruh negara dan sedang terus memperluaskan penguasaan pasaran domestik. Kami juga melakukan susulan teliti dengan pelanggan selepas produk kami digunakan. Rangkaian produk yang dibangunkan untuk pelbagai aplikasi yang semakin meningkat telah beribu bilangannya. Selain daripada meneruskan kualiti tinggi sebagai pengeluar terkemuka di dunia, kami membekalkan produk yang meminimumkan kos pemilikan kepada pelanggan kami.

Keupayaan teknikal yang canggih

Kekuatan R&D yang telah menyumbang kepada peningkatan teknikal dalam industri di seluruh dunia.

Kekuatan kami yang paling besar terletak pada penyelidikan dan pembangunan. Kami memberikan tumpuan kepada pengukuhan keupayaan teknikal kami. Kami melakukan usaha besar dalam penyelidikan kawalan bendalir, membangunkan produk baharu dan teknologi baharu. Sebab pelanggan kami memberitahu kami, “produk Iwaki adalah produk berkualiti tinggi” adalah juga disebabkan oleh struktur perniagaan kami di mana jabatan teknikal ini berada pada terasnya. Sentiasa bergerak ke hadapan, kami akan terus membekalkan pam kimia yang akan menyumbang kepada pembangunan banyak industri.

Kawalan Kualiti yang Ketat

Produk kami memenuhi kriteria kualiti yang ketat. Berdasarkan kaedah pengeluaran sel, keseluruhan aliran dari perhimpunan ke pembungkusan dilakukan di stesen kerja yang sama.

Pemeriksaan yang ketat dilakukan pada setiap peringkat proses menggunakan peralatan ujian terkini dan standard kawalan kualiti berasaskan ISO9001. Selain itu, berdasarkan standard dalaman bersepadu kami, kami berusaha untuk mencapai kadar kecacatan sifar. Kami telah menerima pakai kaedah pengeluaran sel untuk mengendalikan pengeluaran lot yang kecil. Oleh kerana aliran pengeluaran keseluruhan dari perhimpunan ke pembungkusan dilakukan di stesen kerja yang sama, kami telah berjaya meningkatkan kualiti dan produktiviti kami, sehingga memungkinkan untuk peralatan kawalan bendalir mempunyai ketahanan yang sangat baik.

Hubungi IWAKI Malaysia